kodikas yrityksenä

Kodikas on turvallinen valinta

Tarjoamme turvallisen ja yksilöllisen kokonaispaketin uuden kodin rakentajalle. Joustava suurelementtituotanto, helppo muunneltavuus, hyvä hinta-laatusuhde ja ammattitaitoinen palveluverkosto ovat aitoja faktoja – sinulle se tarkoittaa huolettomuutta koko rakennusprojektisi ajan.

kodikas on lähempänä sinua

Kodikas ei ole suurten volyymien toimittaja – siksi toimimmekin lähempänä asiakkaita kuin suuremmat kollegamme. Meille on tärkeintä, että saat kodin josta olet ihan alusta alkaen unelmoinut – mukavan ja kotoisan, mutta näyttävän ja tyylikkään, toimivan ja taloudellisen... Yksityiskohtia myöten omalta tuntuvan kodin.

kodikas-talo on Kotimainen laatutuote

Kodikas-talot valmistetaan Suolahden talotehtaalla. Tehtaan keskeinen sijainti mahdollistaa minimaaliset rahtikustannukset ja joustavan palvelupaketin.

Kodikas-talot toimitetaan suurelementtijärjestelmällä, jossa yksi seinä on pääsääntöisesti yksi elementti, joka on valmiiksi lämmöneristetty ja levytetty, ja siihen on tehtaalla kiinnitetty ikkunat, ulko-ovet sekä mahdollinen puuverhous maalattuna haluttuun värisävyyn. Kodikas-talot ovat aina mittatilaustyötä. Se mahdollistaa elementtitoimituksen myös omiin suunnitelmiisi.

Kodikas-Talot Oy on tamperelainen yritys. Olemme rakentaneet yksilöllisiä omakotitaloja jo 20 vuoden ajan.

Tervetuloa asiakkaaksi!